emagazine

Termeni si conditii

Acord de utilizare emagazine.ro

1. Prezentare generala

 1. Emagazine.ro este un site de promovare a magazinelor online. EMagazine.ro nu comercializeaza nici un produs prin intermediul acestui site, singurul atribut fiind acela de promotor.
 2. Acest acord de utilizare (denumit in continuare "Acord") se aplica site-ului nostru emagazine.ro (denumit in continuare "Site") si contine reguli obligatorii aplicabile oricarei/oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre Site.
 3. Prin "Furnizor" se intelege persoana care administreaza site-ul, cu adresa de e-mail: contact@emagazine.ro.
 4. Prin "Utilizator" se intelege orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata), care acceseaza Site-ul.

2. Acceptarea termenilor si conditiilor

 1. Folosirea Site-ului (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de Furnizor) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a "Termenilor si Conditiilor".
 2. Prin accesarea Site-ului sunteti de acord sa exonerati de raspundere Furnizor-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra, a clauzelor din prezentul Acord.
 3. Prezentul acord este supus legii romane. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii instantei competente de pe raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.
 4. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest Site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia.

3. Date cu caracter personal si confidentialitate

 1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Furnizorul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectãrii datelor este: reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.
 2. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Furnizor si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, reprezentantii legali ai persoanelor vizate si partenerilor contractuali ai operatorului.
 3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din Site si de imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de catre Furnizor.
 4. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa contact@emagazine.ro.
 5. Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

4. Legaturi catre site-uri ale unor terte parti

 1. emagazine.ro poate include legaturi (link-uri) catre site-uri ale unor terte parti care sunt controlate si întretinute de catre alte persoane. Orice legatura catre/la alte site-uri nu este o aprobare a acestor site-uri si declarati ca sunteti de acord ca Site-ul, respectiv emagazine.ro nu va fi raspunzator pentru continutul sau disponibilitatea oricaruia dintre respectivele site-uri.

5. Pangeri si sesizari

 1. Utilizatorul poate depune o plangere, sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor prin intermediul formularului de contact aflat pe Site sau direct la adresa de email: contact@emagazine
 2. Plangerile si sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului si descrierea cat mai detaliata a situatiei sesizate, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.