emagazine
Despre Gunnars

Gunnars

Conform Institutului National pentru Siguranta si Sanatate la Locul de Munca din SUA sindromul privitului la calculator afecteaza 90% din persoanele care petrec cel putin 3 ore pe zi in fata unui calculator!

GUNNARS ofera o gama variata de ochelari de protectie pentru computer ce protejeaza si imbunatatesc vederea, amelioreaza oboseala oculara cauzata de folosirea indelungata a calculatorului sau a altor ecrane digitale (laptop, tableta, smartphone, tv).

Ochelarii produsi de Gunnar Optiks LLC, SUA sunt destinati prevenirii si/sau ameliorarii simptomelor specifice sindromului privitului la calculator: ochi iritati, obositi, dureri de cap, vedere distorsionata, dureri ale ochilor, ochi inrositi, vedere incetosata, usturimi ale ochilor, senzatia de uscaciune sau de „nisip in ochi”. Ochelarii Gunnar amelioreaza aceste probleme si protejeaza ochii.

Sunt recomandati si pentru gaming, ideali pentru gamerii care vor sa se poata concentra mai bine si sa previna durerile de ochi, durerile de cap, ochii obositi, inrositi, vederea incetosata, usturimile ochilor, senzatia de uscaciune sau de „nisip in ochi” ce pot aparea dupa sesiunile lungi de joc.

Daca petreci mult timp la calculator, pe telefonul mobil sau esti pasionat de gaming, cu siguranta trebuie sa iei in calcul achizitia unei perechi de ochelari pentru protectie.

 

 

Vezi mai mult

Spre magazin
Magazine similare [vezi toate...]

Lensa

1 promoţie activă

Lensa este cel mai mare magazin online de optica din Romania, specializat pe lentile de ochelari de soare, rame de…[detalii Lensa]

Minifarmonline

Minifarm este una din cele mai mari farmacii online, unde vei descoperi mii de produse pentru sanatatea si confortul familiei…[detalii Minifarmonline]

Lentiamo

Dacă cauți să cumperi lentile de contact, Lentiamo este cea mai recomandata alegere.
Cu  mii de lentile în stoc,…[detalii Lentiamo]